GRUP URBIS dispune de o baza de productie constituita din statia de preparat mixturi asfaltice model SHANDONG HONGDA tip LB1500 cu o capacitate de 120to/h, padocuri pentru depozitarea agregatelor.

Parcul auto este dotat cu tot ceea ce este necesar desfasurarii activitatii in conditii optime respectiv: autobasculante articulate cu prelata, autobasculanta 8X4, auto trailer, autoutilitara basculanta cu macara de 12 tone, autoutilitara 3,5 tone, microbuze pentru transport personal, turisme.

Societatea dispune de urmatoarele utilaje si echipamente necesare constructiilor civile: automacara de 18,50 tone, sisteme de cofraje metalice, popi metalici, schele.

De asemenea societatea are un parc propriu de utilaje specifice lucrarilor de constructii de drumuri ce cuprinde: repartizatoare de asfalt, compactoare, incarcatoare frontale, incarcator frontal cu brat telescopic, buldoexcavatoare, autogreder, masina de maturat, freza de asfalt, cilindru compactor asfalt cu pneuri, masina de imprastiat emulsie bituminoasa, masina de taiat asfalt-beton, placa compactoare, masina de suflat si aspirat, precum si un utilaj Blow-Patcher.

BLOW – PATCHER

Functionarea utilajului Blow-Patcher se bazeaza pe principiul imprastierii cu jet printr-un curent de aer puternic a agregatelor si a emulsiei. In interiorul duzei curentul de aer amesteca agregatele cu emulsia iar mixtura obtinuta permite ca suprafata deteriorata sa fie reparata rapid si durabil.

BLOW-PATCHER

DINTRE AVANTAJELE UTILIZARII UTILAJULUI ENUMERAM:

  • timp redus de executie comparativ cu reparatiile executa-te folosind mixturi asfaltice turnate la cald;
  • posibilitatea executarii reparatiilor izolate si in perioada rece, atunci cand conditiile sunt improprii turnarii mixturilor asfaltice la cald;
  • costuri reduse fata de lucrarile de reparatii cu mixturi asfaltice turnate la cald cu pana la 40%;
  • acoperirea unei arii relativ extinse de lucru;
  • rezistenta la actiuni mecanice si la inghet-dezghet.